Lifestyle

Draag de Colmar jas met winterse dagen

Met deze zomerse dagen houd je je nog niet bezig met wat je deze winter moet gaan dragen. Toch is het handig om je alvast te oriënteren. De wintercollectie hangt namelijk alweer in de winkels en sommige winkels (fysiek of online) geven al korting. Hoe fijn is het als je die kleding met korting koopt! Wanneer heeft de Colmar jas zijn intrede gemaakt? Wanneer draag je de Moose Knuckles jas? We hebben het voor je uitgezocht.

De Colmar jas doet zijn intrede in winter wonderland

Sinds de neef Edoardo Sala bij het familiebedrijf kwam, werd de Colmar winterjas gemaakt van gedroogd katoen en vervolgens behandeld met chemische middelen. Hierdoor is de Colmar jas was- en krimpbestendig geworden. Dit bleek een gouden formule te zijn voor skiërs. Rond de jaren ’50 doet het merk zijn intrede tijdens de Olympische Spelen en domineren ze de koude wintermarkt. Zij krijgen steeds feedback van professionele skiërs, waardoor ze de jassen warm kunnen houden. Nog steeds worden de Colmar jassen door skiërs gedragen. De jassen staan bekend om hun waterdichte buitenkant en gewatteerde binnenkant. De jassen zijn gevoerd me ganzendons, waardoor het warme skijassen zijn. De stoffen die gebruikt worden door het merk worden getest in windtunnels. Daarnaast wordt het ook nog steeds getest door atleten, waardoor het merk de allerbeste kwaliteit kan afleveren. Sinds een aantal jaar ontwerpen ze niet alleen herenjassen, maar ook dames jassen. De Colmar jas is dus lekker warm tijdens koude dagen, het is niet alleen geschikt om te skiën, maar houd je ook warm tijdens andere winterse sporten, zoals schaatsen of wandelen tijdens de koude dagen.

Wanneer draag je de Moose Knuckles jas?

Een andere heerlijke winterjas is de Moose Knuckles jas. Dit merk levert winterjassen van hoge kwaliteit. Daarnaast is het een stijlvolle jas. Het is een Canadees merk en daardoor ook zeer bekend met hoe kwalitatieve winterjassen gemaakt horen te worden. Het familiebedrijf heeft als doel sportieve en luxueuze jassen te maken die over de hele wereld gedragen worden. Hier slagen ze ook goed in. Naast jassen hebben ze ook bodywarmers, mutsen, petten, sweaters en hoodies in de collectie. Daarnaast bieden ze sinds kort ook joggingbroeken en t-shirts aan. Eigenlijk alles wat je nodig hebt, als je op skivakantie gaat, kan je vinden in de collectie van dit merk. De Moose Knuckles jas kan gedragen worden tijdens het skiën of snowboarden op de piste. Maar uiteraard houdt de Moose Knuckles jas je ook warm tijdens de winterse dagen.

Reacties uitgeschakeld voor Draag de Colmar jas met winterse dagen