Algemeen

Beste investeringen in crypto voor zomer 2022

Ben jij een nieuwe investeerder en op zoek naar goede crypto om in te investeren? Of ben je al wat langer bezig en wil je graag wat meer coins in je portfolio hebben? Lees dan snel verder! In dit artikel lees je namelijk over crypto’s die nu stijgen en dit waarschijnlijk de rest van dit jaar ook blijven doen! Beide crypto’s worden gebruikt voor transacties over de blockchain. Hierdoor wordt betalen nog makkelijker en veiliger! Wil je weten hoe ze dit doen en waarom ze meer waard gaan worden? Lees dan de rest van dit blog aandachtig door!

Altijd en overal digitaal betalen met Pundi X

Pundi X is een crypto die zich specialiseert in het gebruik van blockchain in alledaagse geldtransacties. Het idee is dat het programma ondernemers, (web) winkels en betaalbedrijven kan helpen met het ontvangen en verwerken van een transactie. Daarnaast hebben ze een programma, XPOS, dat binnen een mum van tijd aanpassingen kan doen om zaken als hyperinflatie te compenseren. Dit is natuurlijk een enorme toevoeging aan een bedrijf omdat het de transactie economie enorm verbetert. Ook scheelt het veel tijd. Het aanpassen van prijzen na een inflatie is namelijk erg lastig en kan best lang duren. Juist omdat de wereld nog nooit zo snel aan het digitaliseren is geweest als nu, gaat deze munt vrijwel zeker meer waard worden. Oplossingen voor veelvoorkomende problemen zoals deze zijn namelijk erg gewild. Deze zomer Pundi X inkopen is dus zeker geen slecht idee!

Applicaties bouwen met Avalanche

Je hebt vast al wel eens gehoord van de term decentralisatie. Maar wat betekent het nu eigenlijk en waarom is het belangrijk? In het geval van Avalanche gaat het over gedecentraliseerde applicaties. In deze context betekent het dat ontwikkelaars Avalanche kunnen gebruiken om een applicatie te maken waar iedereen aan elkaar gelijk is. In de praktijk betekent dit dat niemand macht heeft onder een ander en dat er op deze manier dus veel minder misbruik van een programma kan worden gemaakt. Het is dus een belangrijk deel van internetveiligheid. Avalanche zelf is vooral geschikt voor gebruik bij transacties. Ze streven namelijk naar een hogere snelheid bij het verwerken en ontvangen van betalingen. In deze tijd gaat de vraag naar online producten en bestellingen nog steeds hard omhoog. Hierom is het zeker niet raar om te verwachten dat Avalanche (avax op de markt) steeds meer gebruikt gaat worden en flink in waarde gaat stijgen!

Reacties uitgeschakeld voor Beste investeringen in crypto voor zomer 2022