Algemeen

Een extraatje voor je medewerkers: sta stil bij 12,5 jaar in dienst of een pensioen

Als werkgever wil je je medewerkers natuurlijk af en toe belonen voor hun harde werk. Zeker als ze een jubileum behalen, zoals het 12,5 jaar in dienst zijn, wil je daar even bij stilstaan. Deze medewerker is inmiddels al jaren een belangrijk onderdeel van het bedrijf en heeft collega’s zien komen en gaan. Jullie hopen allebei dat er nog jaren van dienst zullen volgen. Ook als het contract van je medewerker of collega na jaren van trouwe dienst tot een einde loopt, is het een goed idee om hem of haar een pensioen cadeau te geven. Laat je waardering voor deze medewerker daarom zien met een gepersonaliseerd cadeau.

Een leuke spreuk over 12,5 jaar in dienst

Wat dacht je van een gepersonaliseerde tegel als waardering? Een tegeltje met daarop een spreuk is een echte klassieker. Denk aan spreekwoorden zoals ‘achter de wolken schijnt de zon’ of ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Dit kun je ook koppelen aan de 12,5 jaar dienst van je medewerker. Geef bijvoorbeeld een tegeltje cadeau met daarop een grapje over de lange loopbaan: ‘Ben je 12,5 jaar in dienst, krijg je een tegeltje cadeau…’ Zo’n tegeltje met een spreuk is ook een uitstekend pensioen cadeau. Misschien is er wel een bepaalde zin of grap die jullie als collega’s onder elkaar vaak herhalen. Zet hem op een tegeltje en geef hem mee aan de kersverse pensionado. Zo denkt hij of zij altijd met een lach terug aan de jaren bij het bedrijf.

Een gepersonaliseerde fles

Een ander jubileum- of pensioencadeau dat leuk is om te geven, is een gepersonaliseerde fles. Je kunt bijvoorbeeld een wijnfles cadeau doen met daarop een persoonlijke boodschap. Als je weet dat de medewerker fan is van whisky, kun je ook voor een gepersonaliseerde fles whisky gaan. Zo’n fles staat niet alleen mooi in de kast, maar is ook leuk om te bewaren voor een bijzonder moment. Misschien spreken jullie als collega’s ook buiten het werk wel eens met elkaar af? Een mooi moment om dit jubileum- of pensioencadeau open te breken en te proosten op een fijne samenwerking.

Doe een kaartje bij het pensioencadeau

Het belangrijkste aan een jubileum- of pensioencadeau is de boodschap. Zorg daarom voor een leuk kaartje, waarop alle collega’s een stukje kunnen schrijven. Eigenlijk is dit de meest persoonlijke manier om 12,5 jaar in dienst of een pensioen te vieren. De ontvanger zal blij zijn met alle persoonlijke berichtjes en het is duidelijk dat er moeite is gestopt in het schrijven van een leuk kaartje. Wat je ook cadeau besluit te geven aan je medewerker of collega, maak er in ieder geval een leuk, persoonlijk feestje van.

Reacties uitgeschakeld voor Een extraatje voor je medewerkers: sta stil bij 12,5 jaar in dienst of een pensioen