Gezondheid

Een magnesium supplement kan je goed ondersteunen

Ook als je niet heel zwaar traint om je spiermassa te vergroten zijn je spieren belangrijk. Je hebt namelijk spieren in je hele lijf. Je gewrichten hebben spieren nodig, om te kunnen knipperen met je ogen gebruik je spieren, net als om te kunnen lachten en zelfs je hart is een spier. Het is daarom erg belangrijk dat je spieren het goed doen en goed blijven doen. Dit kun je bereiken door voldoende te bewegen, voldoende water te drinken en, natuurlijk, door gezond te eten. Soms kunnen je spieren echter wel een boost gebruiken en dan kan magnesium kopen een goede keuze zijn. Wij vertellen je er in deze blog meer over.

Waar is een magnesium supplement nog meer goed voor?

Heb je last van onrustige benen in de nacht of spierkrampen? Ook dan kan een goed magnesium supplement uitkomst bieden. Je kunt een magnesium supplement online bestellen en zelf gebruiken wanneer je dat wilt. Ben je onder behandeling van een arts in het ziekenhuis of slik je medicatie? Dan is het altijd verstandig om even met je arts te overleggen voor je een magnesium supplement neemt. Je voorkomt dan dat het magnesium supplement een nare wisselwerking heeft met je andere medicatie. Een magnesium supplement kan je ook helpen wanneer je last hebt van brainfog. Dit komt, bijvoorbeeld, veel voor bij mensen met long covid. Door het magnesium supplement kun je de normale hersenfunctie weer op peil krijgen.

Welke vitamines en supplementen bestel je nog meer online?

Je kunt alle vitamines en supplementen die je maar nodig denkt te hebben gewoon online bestellen. Zo vind je in deze webwinkel alles onderverdeeld per klacht. Heb je last van haaruitval en slappe nagels? Dan bestel je Biotine, heb je last van een verminderde concentratie? Dan kun je, onder andere Vitamine B1 bestellen. Ook minder bekende kruiden en vitamines kun je gewoon online bestellen. Zo kun je hier gewoon NAC vitamine kopen.

Is vitamines gebruiken altijd een goed idee?

Nee. Het kan zijn dat er een wisselwerking ontstaat met je huidige medicatie. Ook kan het zijn dat jij bepaalde vitamines helemaal niet extra nodig hebt. Je doet er altijd goed aan om jezelf voor te houden dat je, met gezond eten, voldoende drinken en voldoende frisse lucht en zon eigenlijk geen supplementen zou hoeven gebruiken. Je kunt deze supplementen dan ook niet zien als vervanger van een belangrijke voedselgroep. Het is altijd dat je én gebalanceerd eet en drinkt  en dan, eventueel, tekorten nog aanvult met vitamines of andere supplementen. Ga echter niet zelf voor dokter spelen!

Reacties uitgeschakeld voor Een magnesium supplement kan je goed ondersteunen