Lifestyle

Waar gooi je het afval weg?

Iedereen heeft wel afval op dagelijkse basis thuis. Dit kan na het eten zijn of bijvoorbeeld als je de post hebt uitgezocht. Dan loop je naar de achtertuin en gooi je het desbetreffende afval weg. Op werk kan dit ook het geval zijn. Dit gaat meestal in grotere hoeveelheden omdat je natuurlijk ook met veel mensen op kantoor zit. Dan is het ook zeker van belang dat de container ook is afgestemd op de hoeveelheid van het afval. Op school kan dit natuurlijk ook het geval zijn. Je hebt dan veel verschillende klassen met veel verschillende kinderen. Als ze hun handen wassen of bijvoorbeeld lunch hebben gehad dan is de hoeveelheid afval heel veel. Dit moet je natuurlijk wel allemaal kwijt kunnen.

Verschillende containers

In de huiscontainer past natuurlijk niet zoveel afval als een grotere container die we kennen van scholen, werkplekken of amusementen bijvoorbeeld. Als je op een festival staat, heb je veel mensen die hun broodje, drankje of andere eten of drinken weggooien. Dan heb je natuurlijk een bepaald soort container nodig. Deze containers is bedoeld voor swill afval. Dit is redelijk te vergelijken moet groen afval. Dit is voor etensresten bijvoorbeeld. 

Welke gelegenheden heb je?

Het is handig voor verschillende gelegenheden. Als je deze doorgaand nodig hebt dan is het vaak het beste om deze te huren. Hierover kan je veel vinden online. Het is dan ook vaak beter om te huren dan te kopen. Je hebt ze vaak een weekend of een dag nodig. Zorg dan wel als je deze huurt dat ze netjes en verzorgd blijven. Op het moment dat deze kapot gaan dan kan je extra kosten krijgen of de schade betalen. In het geval van een feest of festival heb je hier vaak weinig grip op. Probeer dan ook de containers op tactische plekken neer te zetten zodat ze niet in de weg staan bijvoorbeeld.

Wat te doen als je geen kennis hierover hebt

Heb je hier weinig kaas van gegeten en weet je niet waar je moet zoeken? Dan kan je het beste je laten adviseren door iemand die hier wel verstand van heeft of je kan bellen naar een van de verschillende partijen. Je krijgt dan een van de medewerkers te spreken en zij kunnen je ook goed op weg helpen met het uitkiezen of huren van de juiste container. Zorg er in ieder geval voor dat je niet de verkeerde container huurt want dan krijg je dat het afval wat erin wordt weggooit niet bestemd is voor die container waardoor je alles er weer uit moet gaan halen.

Reacties uitgeschakeld voor Waar gooi je het afval weg?