Gezondheid

Hoe laat je weten dat jij en je partner een kindje hebben gekregen?

Je hebt samen met je partner een kindje gekregen. Het is jullie eigen wondertje, van niemand anders. Jullie hebben na de bevalling even goed de rust genomen en ervoor gezorgd dat jullie kindje zonder stress opgroeit, zonder invloeden van buitenaf en bovenal hebben jullie even flink genoten van het minimensje dat jullie samen op de wereld hebben gezet. Heel goed, want dit is zoals het hoort. Daarna zullen jullie er misschien wel aan gaan denken om bekend te maken dat jullie kindje officieel is geboren. Dit kun je op meerdere manieren doen en we vertellen je hier graag wat over. Wij kennen hier meerdere manieren voor, maar misschien jij nog niet. Daarom lees je in deze blog hoe je laat weten dat jij en je partner een kindje hebben gekregen.

Gedichtje

Een van de leukste manieren, volgens ons dan, is een gedichtje. Met zo’n gedichtje, bijvoorbeeld een gedicht dochter, kun je op een mooie manier laten weten dat alles goed is verlopen en dat jullie wonder op de wereld is. Jullie kunnen dit op heel veel manieren doen die elk een andere boodschap zouden kunnen meegeven. De boodschap die je meegeeft is natuurlijk compleet afhankelijk van wat jullie mooi vinden, wat past bij jullie kindje en wat past bij jullie. Hoe dan ook; er zijn genoeg baby gedichtjes. De allerleukste baby gedichtjes kun je zelf maken, maar je kunt ook wat van internet afplukken. Niet iedereen is even poëtisch en dat is geen schande. 

Kaartje

Je kunt natuurlijk ook gewoon een kaartje sturen. Je kunt hier op zetten ‘Op (datum) is (naam) geboren om (tijd) in (plek)’. Je kunt hier nog van alles bij zetten, maar het is in ieder geval lekker makkelijk en toch nog persoonlijk. 

Foto

Het is mogelijk dat je (nog) geen foto’s van je kindje wil verspreiden, maar dit is wel een hele persoonlijke manier om te laten weten dat jullie kindje is geboren. Daarnaast laat je meteen toe dat mensen je kindje kunnen zien, ook al wil je nog even geen bezoek. Dit is uitermate geschikt als mensen, bijvoorbeeld familie en hechte vrienden, staan te springen om je zoontje of dochtertje te ontmoeten maar jullie de rust nog wel even kunnen gebruiken. Daar is niets mis mee, het is juist heel goed. Neem die rust dan ook lekker, dat hebben jullie verdiend. Met de foto geef je dan toch iets persoonlijks mee, een goede optie in zo’n geval dus. 

Reacties uitgeschakeld voor Hoe laat je weten dat jij en je partner een kindje hebben gekregen?