Algemeen

Wat zijn Herma etiketten en hoe werkt het?

Komt er grote uitverkoop of is er net een nieuwe collectie binnengekomen? Je wilt dit proces zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk aanpakken. Voor een grote uitverkoop zullen er labels geprint moeten worden die de desbetreffende korting aangeven. Vaak gaat dit niet om één label, maar om heel veel verschillende labels, het gaat tenslotte om meerdere kortingspercentages. Ook voor een nieuwe collectie zullen er prijskaartjes of instructielabels gemaakt en geprint moeten worden. Dit alles om ervoor te zorgen dat klanten geïnformeerd of overtuigd worden om een bepaald product te kopen. Maar hoe houd je deze processen overzichtelijk? Herma etiketten is inmiddels een bekend begrip in de bedrijfswereld. Maar wat is het en hoe werkt het? In deze blog gaan we antwoord geven op deze vragen en waarom het tegenwoordig onmisbaar is voor heel veel bedrijven. 

Herma etiketten

Om processen gestructureerd en zorgvuldig te laten verlopen wordt veelal gebruik gemaakt van Herma etiketten. De etiketten zijn makkelijk in gebruik en beschikbaar in veel verschillende maten. Ze zijn er op A4 en A6 formaat. Deze formaten beschikken over meerdere aantallen per vel, denk aan 16 tot en met 64 etiketten per vel. Op zoek naar Herma etiketten a4? De meest gebruikte variant is op A4 formaat. Met dit formaat en de bijbehorende etiketten kun je eenvoudig ordenen, labelen en adresseren. Zo zorg je voor een gestructureerde aanpak, wat zorgt voor rust bij medewerkers. 

Herma etiketten software

Om Herma etiketten in gebruik te kunnen nemen, is het gebruik van de juiste printer en software noodzakelijk. Een laserprinter maakt gebruik van printer toners. Cartridges die gevuld zijn met poeder in plaats van inkt. Op zoek naar printer toner online? Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos Herma etiketten van hoge kwaliteit kunt printen. 

Ook het gebruik van de juiste software is van groot belang. De Herma etiketten software is gratis en eenvoudig te gebruiken. Er zijn drie verschillende Herma software, waaronder de Etiketten Assistent Online. Deze software download je eenvoudig voor Mac of Windows en kan zowel gebruikt worden voor teksten, afbeeldingen, objecten, serienummers, Excel en nog veel meer. Daarnaast heb je ook nog het Herma etiketten sjabloon. Echter is deze software wel beperkt tot het printen van teksten, afbeeldingen en objecten. Ook heb je nog sjablonen die voor programma’s van Adobe kunnen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan Adobe Illustrator en Adobe InDesign. Deze sjablonen maken het makkelijk om Herma etiketten naar wens op te maken en te printen. 

Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn Herma etiketten en hoe werkt het?