Wonen

Geef je woning beschikbaar wanneer deze leeg staat

Heb jij een woning die leeg staat voor een langere tijd, maar heb je moeite met het verhuren van deze woning aan expacts? Hubbs zorgt voor de bewoners en staan garant voor de maandelijkse huur, ook bij leegstand. Binnen 7 dagen zal jouw woning gegarandeerd verhuurd zijn. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos jouw woning en ontzorgen wij jou volledig. Je krijgt de beste garanties, hoger en een vast rendement waarbij je geen makelaarskosten hebt, beheerkosten of risico op leegstand. Zo helpen wij niet alleen jou, maar ook de expat aan een huurwoning.

Zorgeloos jouw huis verhuren

Wanneer je tijdelijk naar het buitenland moet voor zaken of voor iets anders, kan het zijn dat je woning leeg komt te staan. Expats zijn mensen die voor een korte periode in Nederland een woning nodig hebben, omdat zij voor een organisatie in Nederland moeten werken. Hubbs zorgt ervoor dat de expats worden gescreend en selectief aan de strikte voorwaarden moeten voldoen. Hierdoor heb je zelf geen omkijken naar de woning. Je kan je woning verhuren voor een hoger en vast rendement. Hubbs werkt zowel met beleggers als particulieren. Je betaalt geen makelaarskosten of beheerkosten en je wordt verzekerd van maandelijkse huur. De minimale huurperiode is 12 maanden tot onbepaalde tijd en de huurovereenkomst zal uiteraard worden besproken. Zijn er dan ook regels bij het verhuren van je huis aan expats? Welke regels voor jou gelden, hangt onder meer af van regels binnen de gemeente, een vast of tijdelijke huurcontract, de verhuur van een volledige woning of een kamer en jouw belasting en hypotheek. Expats verhuur is een fijne oplossing, zodat je huis niet compleet leeg staat terwijl jij voor een langere tijd in het buitenland bent.

Expats in Nederland

Expats zitten overal verspreid over heel Nederland. Naar schatting zijn dit zo’n 200.000 mensen. Deze persoon wordt tijdelijk uitgezonden naar een ander land om daar werkzaamheden te verrichten voor zijn/haar werkgever. In de overeenkomst staat duidelijk de duur van het verblijf van de expat. Zo weet je meteen waar je aan toe bent, wanneer je je huis verhuurt aan een expat. Vanwege hun korte verblijf, willen zij vaak in een huurhuis wonen op een goede locatie dicht bij de randstad. Op deze manier hebben ze makkelijk toegang tot het openbaar vervoer en kunnen ze na een zware werkdag meteen terugtrekken in het huis die jij voor hem/haar hebt vrijgegeven. Expats hebben over het algemeen een relatief hoog en stabiel inkomen. Zorgen over de huur heb je dus zeker niet nodig!

Reacties uitgeschakeld voor Geef je woning beschikbaar wanneer deze leeg staat