Wonen

Haal de warmte en sfeer in huis met een gaskachel

Warmte en sfeer in de woonkamer zijn steeds meer van belang. Een warme woonkamer zorgt ervoor dat winterse weersomstandigheden niet voor een depressief gevoel kunnen zorgen. Warmte en sfeer combineren? Dan kan een gaskachel zeker het overwegen waard zijn. Gaskachels zijn een ideale oplossing in de koude wintermaanden. Lekker met een thee of chocolademelk voor de kachel zitten, wie wil dat nou niet? Gaskachels zijn erg populair onder het Nederlandse publiek en perfect voor een speciale gelegenheid. Zo kun je ervoor kiezen om een gaskachel in de woonkamer te plaatsen. Dit zorgt voor een warme een gezellige sfeer. Daarnaast zijn gaskachels ideaal als verwarming op koude dagen, want ze produceren direct veel warmte. Er zijn heel veel verschillende gaskachels op de markt.

Op zoek naar meer informatie over gaskachels? In deze blog bespreken we de populairste gaskachels en gaan we het hebben over vrijstaande gaskachels, inbouw gaskachels, inzet gaskachels en hangende gaskachels. 

Vrijstaande gaskachels

Deze kachels zijn zeer eenvoudig en snel te plaatsen. Er zijn modellen met een open verbrandingssysteem en modellen met een gesloten verbrandingssysteem. Het verschil zit hem in het feit waar de kachel zijn zuurstof vandaan haalt.  De nieuwste gaskachels beschikken bijna allemaal over ruiten aan drie zijden. Op deze manier heb je vanuit elke hoek goed zicht op de prachtige vrijstaande gaskachel. 

Inbouw gaskachels

Deze gaskachels zijn volledig naar eigen wens in te bouwen. Inbouw gaskachels zijn er in allerlei verschillende vormen en maten. Denk aan hoekopstellingen zoals een vijfzijdige, vierzijdige, driezijdige en in doorkijk en front. Ook kun je ervoor kiezen om natuurstenen of een haardplateau om de inbouw gaskachel heen te plaatsen. Dit zorgt voor wat extra sfeer en een unieke uitstraling. 

Inzet gaskachels

Heb je een bestaande haard maar wil je een nieuw model? Dan is een inzet gaskachel een geschikte keuze. Na het doorgeven van de desbetreffende afmetingen, gaat er een team direct voor je aan de slag. Geniet van de sfeer en heerlijke warmte door een nieuwe gaskachel op maat te plaatsen.   

Hangende gaskachels

Deze gaskachels zijn echt een blikvanger in huis. Wil je efficiënt en zuinig omgaan met de ruimte in de woonkamer? Dan kan een hangende gaskachel een passende oplossing zijn. Doordat de gaskachel hangt, neemt het geen ruimte van de vloer in. Dit zorgt ervoor dat de kamer groter lijkt en hierdoor heb je meer ruimte beschikbaar voor meubels. Haal de warmte en sfeer in huis met een hangende gaskachel en bespaar ook nog eens ruimte! 

Reacties uitgeschakeld voor Haal de warmte en sfeer in huis met een gaskachel