Vrije Tijd

Hoe omschrijf jij jouw droomreis?

Een droomreis is een reis waar je al een tijd van droomt. Een reis die er ooit een keer van MOET komen. Maar waarom zou je wachten? Leef in het nu en ga alvast op onderzoek uit om jouw droomreis een realiteit te laten worden.

Wat een droomreis is is voor iedereen weer anders. De één ziet een all-inclusive vakantie van twee weken naar een warm land als een droomreis, de ander huurt liever een camper om een land te verkennen. En, laten we eerlijk zijn, die twee weken luieren bij een zwembad kun je altijd nog doen. Tijd dus om het eens te hebben over een droomreis met een camper.

Een camper huren en gáán!

Je kunt in heel veel landen een camper huren en dan zelf je route bepalen. Dat maakt het reizen met een camper nu juist zo leuk. In het ene land mag je overal waar je wilt parkeren en de nacht doorbrengen, in andere landen zul je op zoek moeten naar speciale kampeerplaatsen voor campers.

In welk land je ook een camper gaat huren, het wordt sowieso een ervaring om nooit meer te vergeten!

Een camper huren en Noorwegen ontdekken

Een camper huren Noorwegen is bij veel mensen populair, maar dat wil nog niet zeggen dat het in Noorwegen zwart ziet van de campers. Noorwegen is een ontzettend groot, lang, land dat ook nog eens één van de dunst bevolkte landen van Europa. De natuur is er op sommige plaatsen nog echt wild en je kunt er uren achter elkaar rijden zonder ook maar andere mensen tegen te komen. Oké, dan moet je niet de snelweg op rijden, maar wie wil dát nu tijdens de vakantie?

Je kunt in Noorwegen genieten van de schitterende uitzichten op de bergen en in de dalen, het ene moment rijd je door de sneeuw en het volgende moment is de weg helemaal weer sneeuwvrij. Ook het noorderlicht zal je versteld doen staan. Je kijkt je ogen uit in Noorwegen!

Een camper huren en Amerika ontdekken

Toegegeven, je hebt waarschijnlijk niet voldoende vakantiedagen om in één vakantie compleet Amerika te ontdekken, maar toch, een camper huren Amerika is voor veel mensen dé droomreis. Route 66 of rijden van oost naar west of juist andersom… Hoe je het ook aanpakt, op je camperreis door Amerika val je van de ene verbazing in de andere. Je rijdt over stille wegen waarop je mijlen lang niemand tegenkomt, je komt door leuke stadjes. Onderweg eet je in een heuse diner en ga je natuurlijk naar een van de grote pretparken die Amerika rijk is.

Het grote voordeel van een camper is dat je altijd je huis bij je hebt. Je stopt waar jij wilt en je kunt zelf de tijd nemen om bezienswaardigheden te bekijken en avonturen te beleven. Ook met kinderen is reizen in een camper een perfecte optie voor een fantastische vakantie!

Reacties uitgeschakeld voor Hoe omschrijf jij jouw droomreis?