Algemeen

In het kort over mij

Hi, ik ben Lidia. Ik ben 53 jaar oud, ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen. Mijn man is ook een echte dierenliefhebber en we hebben samen vier katten. Ook zijn we graag buiten in de natuur, wandelen we vaak en gaan we regelmatig naar muziekfestivals toe. Kortom, we leven allebei een actief en leuk leven! Verder woon ik in Amsterdam. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te bloggen. Het geeft me voldoening om mijn ervaringen en belevenissen met anderen te delen. Bovendien vind ik het leuk om nieuwe mensen en culturen te leren kennen. Ik heb een aantal andere hobby’s die ik met mijn vrienden en familie doe.

Zo hou ik ervan om te wandelen, fotograferen en naar muziekfestivals te gaan. Ook ben ik een echte dierenliefhebber en heb ik samen met mijn man vier katten.

Mijn werk is iets heel anders dan mijn hobby’s. Ik werk als financieel adviseur bij een bank. Het is een baan die ik heel graag doe, omdat ik mensen kan helpen met hun geldzaken. Ook vind ik het fijn om mensen te leren hoe ze beter met hun geld kunnen omgaan.

Ik hoop dat je iets meer over mij hebt geleerd door dit artikel. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Tot ziens!

Reacties uitgeschakeld voor In het kort over mij